Højskole i Vinterferien

At tage på højskole i vinterferien kan være fantastisk afslappende. Som altid er det fedt at tage på højskole, men når det er vinter, gråt og trist, er et højskoleophold lige sagen. I vinterferien vælger mange traditionelt at tage på en billig skiferie i Østrig for at feste og stå på ski. Det kan naturligvis være hyggeligt nok at give den gas i Val Thorense på en billig skiferie, men hvad med at vælge noget anderledes og noget du rent faktisk kan huske?

Når man tager på højskole i vinterferien glemmer man næsten, at det er vinter og koldt. Man oplever højskolestemningen, får oplevelser for livet og har det fantastisk med nye bekendtskaber. Om man vil på en idrætshøjskole og give den max gas, slappe af og fordybe sig i et emne eller er ligeglad med faglige sager og bare gerne vil være sammen med en masse mennesker, så kan man tage på højskole i vinterferien og have det fedt!

Der er masser af muligheder for at tage på højskole i vinterferien. Hvis du benytter dig af Google, vil der med det samme poppe en lang række danske højskoler, der tilbyder ophold i vinterferien. Ellers kan du læse meget mere om højskoler i Danmark her på Højskoleguiden, hvor vi har en stor del af de danske højskoler.

Højskole i vinterferien – du vil helt sikkert ikke fortryde det!