Vallekilde Højskole

Vallekilde Højskole er i toppen indenfor kommunikation, kreativitet og rytmisk musik!

Vallekilde Højskole blev startet helt tilbage i 1865 af Ernst Trier fra København.

Skulle der være en journalist gemt i maven på dig, er Vallekilde helt sikkert et godt sted af tage på højskole. På Vallekilde har mange nuværende journalister taget første skridt mod at blive optaget på Journalisthøjskolen.

På Vallekilde Højskole lærer du bl.a. om research på internettet, interviewteknikker mens der bliver snakket om presseetik og der er en masse besøg på store aviser samt tv stationer i København. Stort set alle højskoleaspiranter på Vallekilde, der har gået på journalistholdet, er blevet optaget på enten Journalisthøjskolen eller andre journalistiske uddannelser.

Det er dog ikke kun folk med skrivekundskaber, der tager på Vallekilde Højskole og uddanner sig. Der er nemlig også stort fokus på rytmisk musik på højskolen. Mange unge mennesker benytter et højskoleophold som forberedelse til at søge ind på en uddannelse. Dette gør sig i høj grad også gældende på Vallekilde, hvor en stor del af aspiranterne har søgt ind på de rytmiske musikkonservatorier samt journalisthøjskolen.