Idrætshøjskolen i Sønderborg

Idrætshøjskolen i Sønderborg er mottoet ‘IHS – Mærket for livet’. Det må siges at være rammende for hele højskoleoplevelsen, men især på IHS skulle det være sandt.

På Idrætshøjskolen i Sønderborg bliver der lagt vægt på personlig udvikling; det handler om at overskride grænser. Det kan f.eks. dreje sig om udspring fra fem meter vippen med bind for øjnene eller de såkaldte tryghedsøvelser, hvor man virkelig skal have tillid til sine kammerater.

Idrætshøjskolen i Sønderborg har en utrolig smuk belliggenhed. Windsurfing og anden vandsport er populært som en konsekvens af at højskolen blot ligger små 100 meter fra havet. Derfor tiltrækkes mange unge, der har en passion for vandsport.

Derudover er der naturligvis også håndbold, fodbold og svømning på programmet, mens IHS også har Danmarks bedste beachvolley anlæg.

Mere information kan fås på http://ihs.dk/