Idrætshøjskolen Århus

Idrætshøjskolen Århus er mottoet ‘mere af det hele’. Hvis man ser på mulighederne på højskolen, må det siges at være et ganske passende motto. På Idrætshøjskolen Århus kan man nemlig både komme på linjer, der er at finde på traditionelle idrætshøjskoler, men Idrætshøjskolen Århus har faktisk også en musik-linje.

Man kan få op til otte ugentlige musik timer, hvis man vælger musik linjen på Idrætshøjskolen Århus. Det kan man så krydre med de mange andre tilbud højskolen udbyder.

En populær og utraditionel linje på Idrætshøjskolen Århus er den såkaldte ski- og snowboardlinje. Afsløring: det er ikke sådan, at man lige netop i Århus har store pister og sne året rundt! Så er det sagt. Men på Idrætshøjskolen Århus har man altså mulighed for at komme på en lang række grupperejser til f.eks. Canada, Østrig og den enorme indendørs arena i Hamborg. Når man ikke er ude at rejse med sin vintersports linje, fordyber man sig i to andre fag på højskolen.

På højskolen er der, naturligvis, også mulighed for fodbold, håndbold, dans og sejlads. Det kan nævnes at håndboldlinjen flittigt får besøg af det grønlandske landshold, der træner sammen med højskoleaspiranterne.

På Idrætshøjskolen Århus tilbydes der også korte kurser og familiekurser.

Læs mere om Idrætshøjskolen Århus på højskolens hjemmeside: http://www.ihaarhus.dk/