Oure Idrætshøjskole

Oure Sport & Perfomance er en af de førende højskoler i Danmark.

Oure er en lille by, som ligger på Sydøstfyn. Bedst kendt er Oure for sin efterskole, gymnasie og højskole, der er tilknyttet håndboldklubben GOG.

Oure er en af de førende højskoler i Danmark, når det kommer til sport. Håndboldlinjen tiltrækker mange garvede håndboldspillere, der drømmer om en professionel karriere. Det er klart, at man på Oure har en større chance for at komme i betragtning hos GOG, end så mange andre steder.

Der er dog også andre sportsgrene på Oure Idrætshøjskole at vælge imellem. Der er f.eks. en ganske fin fodboldlinje, som holder et højt niveau.

Det helt specielle ved Oure Idrætshøjskole er, at der ikke blot er en højskole, men også en efterskole og et gymnasium, der samarbejder. Der er altså en helt lille social by i byen. Det er noget, man ikke oplever på andre højskoler i Danmark.

Oure Idrætshøjskole er helt i top – måske den bedste idrætshøjskole i Danmark.

Læs mere her: http://www.oure.dk/wm434