Højskole

At tage på højskole er befriende, fedt, lærerigt og fantastisk. Så simpelt kan det naturligvis ikke sige, da det er fuldstændig unikt at gå på højskole. Der er forskel på højskoler i Danmark, men de har dog det til fælles, at socialt samvær er i højsædet.

En højskole er et sted, hvor man kommer væk fra alt det kendte og hjemlige. På en højskole kan man skabe sig et helt nyt image, i forhold til det man har haft førhen. Det kan være at man på sit gymnasie har været den stille pige, der aldrig var med til fester og sociale arrangementer. Hvis man har lyst til at komme væk fra det image, så tag dog på højskole og gør noget ved det.

På din nye højskole kan du være lige den DU har lyst til at være. Du kan være dig selv og bare have det fedt med en masse ligesindede, mens du uddanner dig på en helt ny måde. Glem alt om kedelig klasseundervisning med gamle støvede bøger og lærere. På højskole er det anderledes, det er bedre!

Kunne du tænke dig at sidde som 80 årig, tænke tilbage på dit liv og fortryde at du aldrig tog på højskole? Så har du faktisk stadig muligheden for at tage afsted, da der kommer flere og flere seniorkurser… Men det er trods alt noget andet, når man er ung og frisk.

Spar nogle penge op, eller tag et lille lån, hvis du mangler penge. At gå på højskole kan ikke gøres op i økonomi, det er meget mere værd!