Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg

At tage på højskole i Viborg er en udfordring for kroppen! Det er simpelthen så fantastisk fedt at bruge sin krop på idrætshøjskolen i Viborg, at det er svært at stoppe. På Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg er der masser at tage sig til, også når den reelle undervisning slutter. Herefter kan man boltre sig overalt på højskolens områder, der altid er åbne for højskoleaspiranterne.

Der er naturligvis mulighed for at vælge en lang række velkendte højskolefag: håndbold, fodbold, svømning osv. Men derudover er der på Viborg Idrætshøjskole også en såkaldt Outdoor linje, hvor kajak, ski og parkour blandt andet er muligheder.

Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg er også tilknyttet håndboldklubben Viborg FF, hvor mange af landets bedste håndboldspillere spiller. Derfor er Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg, ligesom Oure – http://denbedstehojskole.dk/2010/12/her-kommer/, en af de bedst besøgte idrætshøjskoler i Danmark, når det kommer til håndboldspillere.

På Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg er der helt ekstraordinært også en ‘politi’ linje. Læs meget mere om højskolen her: http://giv.dk/