Grundtvigs Højskole

Grundtvigs Højskole er en grundtvigiansk højskole, der har specialiseret sig i kunst og kreativitet. Højskolen blev, som navnet antyder, oprettet af ingen ringere end N.F.S. Grundtvig i 1856.

Grundtvigs Højskole lå på daværende tidspunkt ude på landet, men blev i 1937 slået sammen med Frederiksborg Højskole og er nu belliggende i Hillerød tæt på både skov, centrum og s-tog station. Bygningerne fik dog en omfattende renovering i 1986 og er nu topmoderne.

På Grundtvigs Højskole er der et bredt udbud af linjer. Blandt andet skulle Grundtvigs Højskoles kommunikation, journalist og den såkaldte ‘musik, teater og bevægelse‘ linjer være meget populære, når unge vælger hvad de vil fokusere på, på deres højskoleophold.

Grundtvigs Højskole holder både lange og korte kurser. På højskolen kan man komme på sommerkurser, hvor kunst kurser og foto kurser især er populære.

Højskolen gør ikke bare noget ud af sin uddannelse, Grundtvigs Højskole går ekstra meget op i det sociale aspekt af et højskoleophold. Bl.a. var The Raveonettes ude og spille på højskolen i 2010.

Læs mere og Grundtvigs Højskoles tilbud og priser på http://grundtvigs.dk/